Ера
XV
натпреварувачи
8 632
Бран 26
00:00:00

За прв пат во Инвазија на номади -
напади помеѓу играчи!

Ова е изненадување!


Изгрева нова зора!

За прв пат во турнирот Инвазија на номади играчите ќе можат да се напаѓаат еден со друг!

Потопете се во овој нов предизвик и разберете дали може да го издржите двојно поголемиот притисок.
Граѓанската воја започнува!

04-15-2019

Номади: Граѓанска војна Викенд II