Сезона
XV
натпреварувачи
8 598
Почеток за
00:00:00
Знакот на Шампионот

Знакот на Шампионот

Големите награди ќе им бидат доделени на играчите рангирани на првите 3 места во крајното рангирање. Играчот на прво место ќе добие златен медал, играчот на второ - сребрен и играчот на трето - бронзен.
Специјални награди

Специјални награди

Специјалните награди кои се во форма на плакети, ќе бидат доделени во 9 категории - Непобеден, Најкрвав воин, Воинот над сите воини, Грабител, Стратег, Заштитник, Економист, Технократ и Градител.
Богатство за шампиони

Богатство за шампиони

Играчите кои завршиле на првите 3 места во турнирот, ќе добијат ваучери за дијаманти како што следува: 1-во место - 2 125 000 дијаманти, 2-ро место - 1 275 000 дијаманти, 3-то место - 850 000 дијаманти.
Топ 50 играчи

Топ 50 играчи

Сите играчи рангирани во топ 50 на крајното рангирање ќе добијат ваучер за 85 000 дијаманти.
Шампион

Шампион

Победникот во турнирот ќе има чест да го поседува овој златен медал во својот профил во сите светови.
Сребрен медалист

Сребрен медалист

Играчот рангиран на 2-ро место во турнирот ќе има чест да го поседува овој сребрен медал во својот профил во сите светови.
Бронзен медалист

Бронзен медалист

Играчот рангиран на 3-то место во турнирот ќе има чест да го поседува овој бронзен медал во својот профил во сите светови.
Специјален знак

Специјален знак

Играчите кои ќе освојат специјални награди ќе ги добијат и овие медали во своите профили во сите светови.